Aanmelden kinderopvang en onderwijs

Wat leuk dat u uw kind wilt aanmelden voor OBS Nicolaas Beets! U doet dit apart voor onderwijs en kinderopvang. Voor de kinderopvang kunt u uw kind meteen inschrijven. Voor onderwijs doet u dit bij voorkeur tijdens een van de open dagen.

Onderwijs

U bent van harte welkom op een van de open dagen. Tussentijds kunt u een mail sturen naar schooldirecteur Robert Stewart:

directie@obs-nicolaasbeets.nl

Bij de aanmelding noteren wij de administratieve gegevens van uw kind. Hierna is uw kind aangemeld, maar nog niet ingeschreven. Wij doen dit pas twee maanden voordat uw kind vier wordt. U krijgt voor dit gesprek telefonisch een uitnodiging. Dan informeren we naar alle zaken die van belang zijn om uw kind een goede start te laten maken in het basisonderwijs. Uw kind komt dan ook een aantal dagdelen wennen op de school en kennismaken met de leerkracht en de groep.

U kunt uw kind al aanmelden vanaf 2 jaar. Wacht niet te lang met aanmelden, want we hebben al een aantal jaren wachtlijsten op de school. Nadat we voor een groep het aantal van 27 aanmeldingen hebben bereikt, wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst. Dit in afwachting van leerlingen die door verhuizing of andere oorzaken de school toch niet zullen bezoeken.

Tussenschoolse opvang

Wilt u uw kind aanmelden voor de overblijf? Download de bijlage en lever het ingvulde formulier in ij de leerkracht van uw kind.

OBS Nicolaas Beets
Beetslaan 97